Güvenli İnternet Günü (SAFER INTERNET DAY)

Açık kaynak felsefesinin ve yaklaşımlarının hızla yaygınlaşmaya başladığı dünyamızda, bu felsefenin toplumların gelişmesine, kültürün yaygınlaşmasına, paylaşımların artmasına, bilinç ve farkındalığın yükselmesine büyük katkılar sağladığı bilinmektedir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu olarak bu yaklaşımın ülkemizde gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla AÇIK KAYNAK DİJİTAL İÇERİK ÜRETME PROJESİ başlatılmıştır.

Kurum olarak açık kaynak yaklaşımının benimsenmesine katkı sağlamak, Dijital Okur-Yazarlık konusunda zengin içerik üretmek, yapılan çalışmaların yayılmasına ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak, içerik kalitesini ve niteliğini artırmak amacıyla "Açık Kaynak Dijital İçerik Üretme Projesi" hayata geçirilmiştir.

Öğretmenlerimize de "Güvenli İnternet" konulu seminer verillmiştir.

Okulumuzda Güvenli İnternet Günü Etkinliğimizden Kareler 2019

22-01-202022-01-202022-01-2020