Tatil Dönüşü 18 öğrenci ödüllendirildi.

Ock

20.01.2023 Cuma günü tüm öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

Ock

2022-2023 yılı 1. dönem okulumuzda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

İlimizde düzenlenen Masatenisi müsabakaları sona erdi. Yıldız Kız Takımımız Kayseri 3.'lüğü elde etti. Yıldız Erkek Takımımız ise Kayseri 2.'si olarak bölge elemelerinde ilimizi temsil edecekler. Bu başarıda emeği olan başta Şahin KABUL öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Hacılar Kaymakamı Sayın Burak DERTLİOĞLU 10.01.2023 Salı günü okulumuzu ziyaret edip, okulumuz hakkında bilgi aldılar.

Ock

Personel ve öğrencilerimize yönelik Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi'ni tamamladık.

Ock

Ortaokul öğrencilerimiz geçen hafta Türkiye geneli denemeye girdiler. Deneme neticelerine göre her sınıf düzeyinde ilk 3.'e giren öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.

Ock

6.1.2023 Cuma günü okul çıkışı 6. sınıf öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ettik. Aile ile birlikte öğrencilerimizin durumu hakkında sohbet ettik. Evde nasıl çalışmalı, vaktini daha verimli nasıl kullanabilir gibi  bir çok sorunun cevabını birlikte cevaplandırdık.

Ock

Veli Ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ock

30.12.2022 Cuma günü tüm sınıf ve şubelerimiz deneme sınavı oldular. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Zehra BOZOK ve Din Kültürü Öğretmenlerimiz Hatice IRMAK, Gizem ÜNAL koordinesinde yapılan Ayet-i Kerime, Hadis-i Şerif ve Şiir yazımı arkasından yapılan çalışmaların görsel süslemeleri tamamlanıp evlerimize asıldı. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar okulda sergilendi. Çalışmalara ilgi bir hayli yoğun oldu.

Yapılan çalışmalar evlerimizi, binamızı, okul panolarımızı, asansörlerimizi vb. güzelleştirdi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ara

8. Sınıf kız öğrencilerimize 21.12.2022 Çarşamba günü LGS'ye yönelik çalışmalar kapsamında bazı sınavlı liseleri gezdik.

Ara

8. Sınıf erkek öğrencilerimize 20.12.2022 Salı günü LGS'ye yönelik çalışmalar kapsamında bazı sınavlı liseleri gezdik.

Ara

Haftalık ders takibi programında geçen haftaki "32 FARZ" görevlerini tamamlayan 26 öğerncimiz okul müdürü Halil ŞAHAN tarafından 19.12.2022 Pazartesi günü törende ödüllerini aldılar.