Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu

0(352) 442 10 39
Akyazı Mahallesi Server Caddesi No37 Hacılar/KAYSERİ
Vizyon
"Bu gün Allah için ne yaptın?" bilincine sahip, "Değerleri için kim var?" denildiğinde, "Ben varım!" diyebilen akıllı, iletişimli, yenilikçi ve özgüvenli nesiller yetiştiririz.
Misyon
Bir İmam-Hatip Ortaokulu olarak;yarınınız için değerlerini önceleyen,memleketine milletine değerler katmayı ve modern zamanların olumsuzluklarından çağdaşı insanları uzak tutmayı kendisine vazife edinmiş, çalışkan, ahlaklı ve donanımlı nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
İngilizce,Arapça
Ulaşım
Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 571 Hacılar Server Sitesi Otobüsleri önünden geçmektedir.
İlçe Merkezine 1,6 Km. İl Merkezine 10 Km.
108 öğrenciden 48 öğrencimiz nitelikli okullara yerleşmiştir.
Geçen yıl LGS'de % 45 yerleştirme oranına sahibiz.
Sportif Etkinlikler
Kayseri Masatenisi Yıldız Kız Takımımız İl 3.´sü oldu. Kayseri Masatenisi Yıldız Erkek Takımımız İl 4.´sü oldu. Kayseri Voleybol Minik Erkek Takımımız İl 3.´sü oldu.
Bilimsel Etkinlikler
İlçe düzeyinde her dönem Teknoloji ve Bilim Sergileri düzenledik. TÜBİTAK 4006 Okul Sergimiz her yıl düzenli yapılmaktadır.